Najnovšie recenzie zo sekcie Gola súpravy
- Kvalitná početná sada, na domáce opravy ako uliata
- Ten kufrík je katastrofa - nič tam poriadne nedrží bez molitanu
Do kufríka odporúčam pridať ešte jeden molitan ak sa nechcete zakaždým otvorením hrať škôlkárske hry triedenia orechov a bitov na správne miesto
to je pre kamarata ktory opravuje auta tak co povie on ako je spokojny
- Funguje bez problémov....vypadá docela kvalitné...
- Na prvá pohľad kvalitné spracovanie
je tam všetko, čo v gola sade má byť
- Bohaté príslušenstvo
Uvidíme koľko vydrži
- Je to kvalita
- Pomer cena/ kvalita
- Rôzne nadstavce a predĺženia
Super gola sada
- Kvalitný výrobok v plechovom-kovovom obale
- Pomocnik
- Dobrá kvalita za rozumnú cenu
- Kvalitný materiál
- Šikovné malé balenie
- Račňa po vybalení, odstrihnutí viazacej pásky už sama nedrží v držiaku. Chýba orech 22. Namiesto neho je 21.
Normálna gola sada, uvidím ako sa osvedčí časom.
- Výborný produkt za výbornú cenu.Veľké množstvo nástrčných hlavíc 3/4 zoll,račňa,2xpredľženia,trhák.
Vynikajúci produkt.Odporúčam.Masívna Gola sada.
- sady 1/4, 1/2, a 3/4 pohromade
- Viac sád bitov na rôzne spôsoby použitia
- Sada vidlicových kľúčov s okami
- Na ťažký obsah slabý plastový kufor s plastovými klipsňami
- Orechy a ostatná súčasť kufríka ako bity a nadstavce vypadávajú zo svojho miesta v kufri. Po dodaní som desať minút triedil obsah
- Niektoré orechy nedržia v račni - nezapadne poistka račne do vybratia v orechu a dajú sa ľahko vytiahnuť.
Kupoval som výrobok na základe recenzie ako profi výrobok, ale po rozbalení zostala vo mne pachuť z rozsypaného obsahu. Hnevajú ma nepresnosti na niektorých orechoch. Obávam sa o životnosť plastového kufra pri viacnásobnom prenášaní.
Za tú cenu postačí.
Za tak nízku cenu relatívne kvalitná sada. Nie je to Tip Top kvalita, ale za tú cenu je to lepšie náradie, ako sa dá kúpiť v podobnej kategórii.
- Veľa praktického naradia,za super cenu
- Nič
Som veľmi spokojná s kvalitným materiálom ktorý bol doručený
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »