Najnovšie recenzie zo sekcie Gola súpravy
- Kompletná sada za prijateľnú cenu pre hoby použitie
- Plastový kufrík je z tvrdého materiálu a je problém vybraný diel vrátiť na svoje miesto
- Cena a na hoby dobrá
Vyhoda.
- Kvalitný materiál náradí
- S týmto kufríkom spravím väčšinu "kutílskych" vecí
- Vysoká cena (čo je ale "daň" za kvalitu)
perfekt
dobrá kvalita za prijatelnu cenu
Dobrá cena,kvalita kufra podpriemerná
- Kvalitný materiál aj balenie
- Kvalita za skvelú cenu.
- Nič
Veľmi jemné "zúbkovanie" na ranči je skvelé! Objednal som to kôli predĺženým "orechom". Balenie je skvelé ale väčšie ako som očakával, Pri takej veľkosti "kufríka" by sa tam hádam vošla aj väčšia ranča. Ak by som navrhoval obal, tak by som to implementoval inak, ale na obrázkoch pred kúpu si to môžete pozrieť vopred. Kúpil som to za dvacku aj s poštovným, a za tú cenu nemá konkurenciu. Kvalita materiálu nie je profi, ale za tú cenu je skvelá. Povedal by som že skvelá voľba pre domácich majstrov.
- dostatok klucov
- moznost obojstranneho zatahovania
- splnilo ucel, za tu cenu je to parada
- predlzovacia tyc nedrzi velmi dobre, ale to sa dalo cakat kedze ide o tovar v tejto cenovej hladine
- celkovo ale je to postacujuce ako hobby naradie
- celkom kvalitné náradie
- na domáce použitie stačí
- Nekvalitný kufor
- Profi kufor z Poľska je nekvalitne spracovaný
- Železné zámky prestali fungovať
Som spokojný je to presne to čo som potreboval
- Rýchle doručenie
- Kovový kufrík
- Zišiel by sa kľúč na sviečky
- Prisla mi uplne ina gola sada a nie od znacky GEKO
- Daky polsky produkt
- Cena nesedi s kvalitou ,nabuduce si radsej priplatim
Vela nadstavcov nedrzalo v kufriku, samovolne vypadavali, racna 1/4 vobec nepouzitalna nadstavce vnej volne taktiez vypadavaly ,
- 2 racne
- Usporiadanie v plastovom kufri
- Cena v akcii potesi
- Prepinanie na racni vyzera akoby vybehane verim ze nieco vydrzi
- Zatvaracie klipy na plastovom kufre jeden zatvara 100% druhy 85%
Uvidime pri dlhodobom pouzivani kolko vydrzi, orechy aj bity vyzeraju slusne, racne tiez az na to prepinanie vpravo vlavo taky mensi nedostatok tak ako aj na kufriku. Keby je to za plnu sumu tieto nedostatky by zamrzeli. Inak spokojny.
- Super produkt
- spokojnosť
- Je to kvalitný výrobok.
- žiadne
Je to kvalitne naradie a okrem maleho kladivka je tu vsetko co potrebujete bezne v domacnosti ale kludne aj na pracu profi...
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »