Najnovšie recenzie zo sekcie Gola súpravy
EXTOL PREMIUM 6522 39-dielná 8-22mm 3/8
Pridané: 5. júna 2020
Zakúpený v REMAB - Obchod pre stolársku a remeselnícku výrobu
neobjednal som si ho
nedostatočná prídrž uloženia jednotlivých dielov v kufríku
- Asi len cena
Nepresnosť kľúčov resp. nastavcov na rukoväť. Nedrží to dobre a stále vypadáva pri práci. Aj z kufra vypadávajú dieliky tak to treba stále upratovať. Kvalita orechov je hrubozrnná. Chýbajú gumičky pri sviečkových kľúčoch. A tak. Ale pracovať sa s tým dá. Ak by som potreboval kľúče na každý deň vybral by som niečo iné.
- usporiadanost v kufriku
Gola sada vyzerá super. Kvalitné spracovanie kufra.
- Ešte som ju nevyskúšal
- samé výhody
- Pomer cena - kvalita
- Žiadne blato
- nieje z Číny
- kvalita vyhotovenia
- v kovovom boxe
- overená značka - dlhodobé dobré skúsenosti s touto značkou
- Cena - kvalita super životnosť uvidíme som 36 rokov automechanik
- Z veľmi mäkkého materiálu
Po prvom použití zlomená račna a 2 nádstavce. Radšej si priplatiť za kvalitnejšiu.
- kvalita
- S bitom sa dostane aj tam ako s obyčajnou racnou sa nedostane na vykladanie je kratsia
dorbá
- Za tú cenu dobrá kvalita
- Zatváranie kufra nie je kovové ako som predpokladal že bude podľa obrázku.
- Pekna, ale to je asi vsetko.
Rozmyslal som medzi touto a YATO v pribliznej cene. Hladal som najprv info o vyroboci redtool. Ale je to nezistitelne. Vyzerali cervene racne masivne. Tak som kupil. Prislo kurierom, zopar orechov a bitov bolo rozhadzanych, ale nevadi. Ked som otvoril, tak hned sklamany. To co je cervene, to je plast. Racne su cele poplastovane, netusim aka hrubka zeleza sa pod tym nachadza. Hned sklamany. Ak chcete vybrat orech alebo bit, tak nevidite velkost, musite ho vybrat. Na YATO je vedla kazdeho bitu cislo. Predpokladam ze castym otvaranim sa zlomia plastove pracky na kufriku. Ked je kufrik otvoreny, tak smrdi riadne nejaka chemikalia. Odporucam otvarat len von. Radsej som mal kupit YATO. Mam peknu sadu, ale nevyzera kvalitna.
- Kvalitne naradie
- Moznost dokupovat diely
- Moznost rozsirenia sady
- Dobrá ráčna
- Mnoho bitů
- Kvalita opracování
- Nepřesnost
- Některé bity při otevření vypadávají z výlisků v kufříku
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »