Najnovšie recenzie zo sekcie Gola súpravy
produkt mi došiel s prasknutim gufrikom.čo sa tika produktu som celkom spokojni aspon vzhladom k cene čo som zato dal .Orechy vypadavaju zo skrutkovača aj ked na račnoch držia.čo sa tika pevnosti orechou neviem netestoval som.
- Jedna sada , ktorá obsahuje náradie na najbežnejšie používané šroby
Prestalo mi baviť vždy v inej kufri hľadať potrebný typ náradia tak som využil možnosť a kúpil som všetko v jednom.
Ťažké náradie, slabý a nekvalitný plechový kufrík, ledva prežil prepravu kuriérom. Zdeformoval sa a opadala farba,
To som kúpil len pre prípad opráv. Dobré náradie
- Vihoda je taka ze za taku cenu sa oplati
objednany tovar prisiel v katastrofalnom stave vobec som nebol spokojny
Za tie peniaze súper. Je tam všetko čo v domácnosti je potrebné. Skvelý pomocník.
Ok
- Mne vyhovuje
- Asi nic, len mam v sadne 2x 17 tku orech a chyba mi 19tka.
Pekná malá sada veľmi šikovná odporúčam
- odporucam
- odporucam kazdemu
Dobrá cena
- Račne nemajú veľkú vôľu
- Obsahuje XZN - tisíc hrany po rozmer M10
- Torzné bity majú vývrt pre skrutky s pinom v strede
- Kufrík mohol byť už lepší, odpovedá skôr nejakej lacinej čínskej gole
- Račna a niektoré orechy v kufríku vypadávajú
- Pri odbalení bol obsah kufríka rozletený - teda pri preprave kufrík nedrží svoj obsah na mieste
- Niektoré bity nesedia na predĺženiach pekne rovno
Hodnotím to v pomore cena/kvalita/výkon, takže to odporúčam, ak sa človek zmieri s tým, že ten kufrík je biedny a z niektorých bitov je jasné, že kvalita ocele nie je PROXXON a pod.
ok
- Skladné, príležitostne použiteľné..., chcem veriť v budúcnosti v zlepšenie kvality, inak platí môj popis nevýhod.
- Až neopodstatnene stúpajúce ceny výrobkov Parkside, do cenových úrovní, kde sa predávajú ozaj profi stroje a to predsa len, v inej kvalite, prevedení a odolnosti. Potom už stojí za zváženie radšej renomovaná značka profi napr. Makita. Tak uvidíme, kde sa posunie obchodná politika Lidlu, či dôjde k nejakej "reflexii"...možno aj sebareflexii... . Nemá význam kupovať náradie ktoré, povedzme "má svoje muchy" a je ich dosť..., v cene len málo lacnejšie (v desiatke eur), oproti naozaj kvalitnej značke. A kde je toľko opakovaná "trvalá udržateľnosť" ..., vyhadzovaním náradia do odpadu a kúpou stále nového kusu..., pripadá mi EÚ..., ako schyzofrenické oddelenie-vrakovisko neúspešných politikov, hala bala, ale oni v skutočnosti vedia čo robia. Ak, by to robil "plebejec" dávno sedí v base na nútených prácach..., to sme sa dopracovali... . Ospravedlňujem sa za tvrdé slová, no niesom sám..., koho podobné "ťahy na bránku" povedzme vyrušujú... .
- Cena a velkosť sady.
Na domace prace kol aut a strojov super.
kvalita
ok
- Funguje.
Kvalita
Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Ďalšie »