Najnovšie recenzie zo sekcie Gola súpravy
- veľmi dobrý pomer kvalita/cena
- praktický kufrík
- v ktorom aj po otvorení všetko drží na mieste a nevypadáva
- lacné spracovanie
- cítiť že to nie je robené na pravidelnú a ťažkú prácu
v prvom rade ten kto si objedná túto gola sadu si musí byť vedomí už aj kvôli cene, že je určená hlavne pre domácich a občasných hobby majstrov. vypracovanie a kvalita je neporovnateľná so značkami TONA, TRIUMF, HAZET, atd. ale je dostatočná pre majstra ktorý narába s náradím s citom a nie silou. ja si sám opravujem doma motocykel a auto. na takéto minimálne a občasne úlohy je táto sada dostačujúca. táto súprava je tá istá ako tie ktoré kúpite v LIDL pod iným menom, všetko to výraba čína v jednej dielni len pod inými značkami. ak smiem poradiť a budete kupovať LACNÉ náradie tak radšej si vyberte MADE in CHINA a polskym výrobkom sa zdaleka vyhnite. mám to odskusane ze z pomedzi týchto velmi lacných naradí sú činske kvalitnejšie ako tie polske. samozrejme na renomované značky sa nechytajú ani jedny
- veľa nástavcov/orechov, imbusy, torxy,
- výborný pomer kvalita/cena,
- vhodná na domáce použitie,
- račne sa ľahto prepínajú a vôbec nezasekávajú
-veľa nástavcov/orechov, imbusy, torxy,
-výborný pomer kvalita/cena,
-vhodné na domáce použitie (ak je niekto automechanik a používa sadu dennodenne 365 dní v roku, určite si kúpi sadu za 150-250€, avšak na občasné domáce používanie úplne postačuje a ešte ušetrím)
Výborná cena a kvalita.
Vybral som ho preto,ze obsahuje vela druhov nastrcnych,aj golandstavcov okremtoho vela inych ako su imbus thorx a .i a vporovnani s inymi sadami je cenovo vyhodnejsia, po kvalitnej stranke vyhotovenia asi mierne zaostava oproti inym sadam podobneho druhu v mojom pripade, na kufriku velmi slabodrzia zatvaracie chlopne po niekolkych zatvoreniachsa odlomia,dalsi nedostatok,mala racna sa nedala prepinat na pravo a v lavo.Inak penvost materialu som este nevyskusal nakolko som dany produkt reklamoval.Napriek tymto nedostatkom je urcite vhodna pre hobby ucely ,samozrejme nie je to profi naradie ved to je vidiet aj na cene ale urcite je vhodna na ucely pre ktore bola vyrobena .Bol som mierne sklamany po kontrole naradia ,ze nova racna ,a vyrobna vada sa ukazala hned este som ju ani nepouzil
Za tu cenu celkom to ujde
- Properr. Sk posilal 2x poskodeni kufer.
- dobra konbinacia bitov prehladne ulozenie. mame v praci podobne preto som obiednal na sukromne viuzitie
polsky smejd
+ rozsiahla sada naradia
+ vyzera byt aj dobre a presne spracovanie
- kufrik z makkeho materialu
- logo vyrobcu je iba obycajna nalepka na kufriku
(kvalitu este neviem posudit nakolko som naradie este nepouzival)
- Neuveritelne nastavce v sade sa daju pouzit na vsetky mozne.
- Tvary matic .
- Stopercentna profesionalita
- Nenechala ma v stichu .
- Sada je v 100% kvalite sluzi uz 3 roky .
- VRCPRO znacka nam vyhovuje .
- Nastavce drzia stale rozmer .
- Je to v poriadku
??????????????????????
- nemusím chodiť po servisoch
Gola sada je v celku za tie peniaze, dobrá avšak horšie spracovanie kufra/ je z horšej kvality plastu, ulomia sa spony a držiak
- Kompaktné
- Splnila to co som ocakaval
- Kvalitné spracovanie v kovovom kufríku
- Ziadne zatial
mat vsetko nutne potrebne na jednom prehladnom mieste
- Nastavce s bitmi boli prasknuté asi 4. Nehovorím ze je to chyba obchodu lebo kufor bol veľmi dobre zabalený len by mohli kontrolovať tovar ktorý im dodávateľ posle!!!!
Dobrá cena,pre kutilov to stačí.
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »