Najnovšie recenzie zo sekcie Gola súpravy
Funguje. Plni ucel.
- Produkt zakúpený na občasné použitie v domácnosti. Vyzerá dosť masívny, aj váhovo
- pekné račne
Za tu cenu je gola v poriadku až na kvalitu račny sú také rozhrkane a hneď ako mi dodali gola sady mala račna išla na voľno v jednom smere dosahovania. Teraz nemám ani gólu ani peniaze a čakám na vyjadrenie z reklamácie. Narovinu radšej som si mal priplatiť a kúpiť kvalitnú. Neodporucam
- Super náradie
- cena - po zľave 25% som neodolal
- výbava - kufor obsahuje kompletný set náradia aký je v bežnej domácnosti potrebný
- kvalita - samotný kufor je síce celoplastový ale hrubší a odolný plast čiže určite vydrží
- Celkovo som veľmi spokojný a zopár nedostatkov je tak zanedbateľných že nehodnotím inak ako plným počtom hviezd
- Kufor má plastové pánty aj západky na otváranie. Povedal by som že na domáce práce to vydrží celý život ale ak by to chcel niekto na profi využitie tak neviem či to vydrží.
Veľká spokojnosť! Super kufor povedal by som hlavne pre hobby domácich majstrov.
- Kvalitná
- Dobre uložené v kufríku na svojich pozíciach, gola sada nielen dobre vyzerá, ale aj kvalitne je spracovaná. Myslím si že dlho budem s ňou spokojný.
GEKO G10151 Sada nástrčkových kľúčov 1/4", 1/2" 108ks
Pridané: 29. apríla 2023
(naposledy upravené 28. mája 2023)
Zakúpený v Pro-Tech shop
- Náradie som vzskúšal a vyzerá byť kvalitné a funkčné
- box v ktorom sa náradie nachádza je veľmi nekvalitný a drobnejšie bity samovolne vypadávajú :(
- Cena a rýchle doručenie tovaru.
Cena a kvalita.
ok.
- Super sada z dobrého materiálu
- Zatiaľ žiadna
- Horšie spracovanie
- Tvrdý plast rukoväte skrutkovača-prešmykuje v ruchách
- Nástrčné kľúče 1/4 nedržia na račni ani na predĺženiach
Na občasné domáce použitie asi stačí ak je priorita cena.
- 80% kvalita
- Je to úbohé a k tomu to není geko
- Je to úplne blato
Jediné čo môžem povedať že som sa ohukal
- kvalitny produkt za rozumnu cenu
- slušné náradie na dlhšiu dobu, dobrá investícia
- kvalitný materiál
- dobrý rozsah veľkostí
- magnetické úchyty bitov
- pevný kufor , rýchlo po ruke
- Makita je klasická značka, i keď trochu drahšia, ale kvalitka
- Max. spokojnosť
Niet čo vytknúť.
- Všestranná sada
- Všetko na jedom mieste
- vsetko funguje jak ma
- nic mu nechýba
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »